Despre noi

Nunta, botezul, aniversarea, petrecerea dumneavoastra sunt momente unice in viata, pe care vi le doriti perfecte!

Cu experienta in domeniu si cu echipamente de foarte buna calitate, o echipa de tineri profesionisti va sta alaturi pentru a desavarsi aceste momente speciale.

Pasiunea noastra este sa surprindem momentul, emotia si zambetul in ziua nuntii voastre. Atunci, ne vom apropia de voi cu discretie, pentru ca stim din experienta ca este cea mai buna cale de a filma cele mai importante momente la o nunta. Creativitatea, interesul si modestia ne caracterizeaza.

Pe primul plan este calitatea, seriozitatea si punctualitatea!
Suntem într-o permanenta perfectionare si dezvoltare, activitatea noastra bazandu-se pe calitate deoarece la fiecare eveniment lucram cu pasiune, ne place ceea ce facem si suntem profesionisti.

Dupa inregistrarea nuntii, o vom monta atent in stilul nostru unic, cinematografic. Diferitele momente vor fi alaturate in asa fel incat sa reflecte pasiunea si emotia traite in ziua nuntii dumneavoastra. DVD-ul montat va fi facut nu doar pentru a va spune povestea, ci si pentru a va atinge sufletul.

Fotografie de nunta, fotografie de botez, fotografie de portret, fotografie fine art, pasiune pentru oportunitatile ce ne sunt oferite, dorinta de a surprinde in fotografii istoria evenimentului.

10 membrii
19 ani de productie
9 parteneri
2968 Like-uri